Om

FP Production ApS har sin rød rødder tilbage til 1988, hvor direktør Freddy Pedersen besluttede sig for at arbejde ved at arbejde med produktion af løsninger og produkter til slamsugning. Siden er porteføljen vokset og vi leverer nu produkter til forskellige industrier og på tværs af landegrænser. 

Alle vore medarbejdere er faguddannede og besøgende tilsammen mange års produktioner faring. De køberes kompetencer er ikke et problem, så vores medarbejdere leverer varen med stor ekspertise!

Vi skal ikke forvente, at jeg skal stå ved at hjælpe dig med at give dig energi, vi har et godt samarbejde med flere andre faggrupper og firmaer, som kan rådgive og hjælpe i udførelsen af ​​din opgave. Jeg vil forbinde vi vil fungere som leverandør og tovholder til dette projekt.

Kunden er selvfølgelig i fokus, og vores mål er ved at spise dine personlige krav og Wins.

Hvis du skulle have nogle spørgsmål, skal du være velkommen til at ringe til os eller sende os en e-mail.

Vi ser frem til på høre fra dig.

Med venlig hilsen

FP produktion ApS

Nyheder

Ny FP centrifugal pumpe

Vi har nu fået testet vores nye centrifugal pumpe med rigtig gode resultater. Pumpen blev testet ved forskellig tryk på en 40.500 liters tankvogn. Klik her for at læse mere og se video af pumpen i aktion.

Ny FP læssepumpe

 

Samarbejde med MidtTank A/S

Vi har indgået samarbejde med MidtTank A/S om salg af tankvogne. Tankvognene er af mærket G. MAGYAR, der er en fransk producent med mange års erfaring og som leverer mere end 1200 tankvogne om året.